GÖKÇEADA RESTAURANTLAR

  Adaya özgü yöntemlerle pişirilen oğlak ya da kuzu fırın adanın sunduğu önemli tatlardan birisidir. Balık, adalıların yemek kültüründe büyük yer kaplar. Zeytinyağlı ahtapot-yahnisi, ıspanaklı kalamar, fırında patatesli balık, sarımsaklı limonlu kekikli denizkestanesi ve karides salatası, zeytinyağında pişirilen kılıç balığı adanın başlıca lezzetlerindendir.

gökçeada restaurant

  Adanın domates ve karadut reçelleri, badem kurabiyesi, meşhur dibek kahvesi, karadut dondurması ve sakızlı muhallebisi de tadılması gereken lezzetlerdendir.

Öne Çıkanlar

Reklam 15

Reklam 10

Reklam 7

Gökçeada Balık Restaurant

error: Content is protected !!
Open chat
Merhaba,
Gökçeada'nın, En Seçkin İşletmelerinin, Güncel Resimlerinin ve iletişim bilgilerinin yer aldığı;
Gökçeada'nın En Güvenilir Tatil rehberi sitesi;
e-gokceda.com.tr'ye hoşgeldiniz.
Nasıl yardımcı olabiliriz ?