Gökçeada Restaurantlar  Cafeler

Adaya özgü yöntemlerle pişirilen oğlak ya da kuzu fırın adanın sunduğu önemli tatlardan birisidir.Balık, adalıların yemek kültüründe büyük yer kaplar. Zeytinyağlı ahtapot-yahnisi, ıspanaklı kalamar, fırında patatesli balık, sarımsaklı limonlu kekikli denizkestanesi ve karides salatası, zeytinyağında pişirilen kılıç balığı adanın başlıca lezzetlerindendir.

Adanın domates ve karadut reçelleri, badem kurabiyesi, meşhur dibek kahvesi, karadut dondurması ve sakızlı muhallebisi de tadılması gereken lezzetlerdendir.

GÖKÇEADA LEZZET MEKANLARI

KARDELİZ ORGANİK

Kahvaltı ve Cafe

Tepeköy Çıkışı

POYRAZ RESTAURANT

Restaurant

Uğurlu Köyü

ŞEN CAMPİNG

Plaj Cafe Restaurant

Aydıncık Kefaloz

MERKEZ LOKANTASI

OĞLAK TANDIR ve EV YEMEKLERİ

Merkezde

ADELYA CAFE RESTAURANT

Kahvaltı & Cafe & Fırın

Yukarı Kaleköy

NOSTOS CAFE

Cafe

Zeytinliköy

KALE MOTEL & RESTAURANT

Balık ve Alakart Restaurant

Kaleköy Limanda

ARASSİA CAFE

Cafe

Zeytinliköy

TUNA AİLE ÇAY BAHÇESİ

Kahvaltı -Fastfood ve Market

Şirinköy

HAZ SOFRASI

Kahvaltı ve Fastfood Cafe

Merkezde

BABİL İMROZ BÖREKÇİSİ

Börek – Pide & Kahvaltı

Merkez

CAFE GARAJ

Cafe

Zeytinliköy