Gökçeada’da Kahvaltı ve
Restaurant & Cafeler

Adaya özgü yöntemlerle pişirilen oğlak ya da kuzu fırın adanın sunduğu önemli tatlardan birisidir.Balık, adalıların yemek kültüründe büyük yer kaplar. Zeytinyağlı ahtapot-yahnisi, ıspanaklı kalamar, fırında patatesli balık, sarımsaklı limonlu kekikli denizkestanesi ve karides salatası, zeytinyağında pişirilen kılıç balığı adanın başlıca lezzetlerindendir. 

Adanın domates ve karadut reçelleri, badem kurabiyesi, meşhur dibek kahvesi, karadut dondurması ve sakızlı muhallebisi de tadılması gereken lezzetlerdendir.

GÖKÇEADA LEZZET MEKANLARI

MERKEZ LOKANTASI

OĞLAK TANDIR ve EV YEMEKLERİ

Merkezde

KALE MOTEL & RESTAURANT

Balık ve Alakart Restaurant

Kaleköy Limanda

ŞEN CAMPİNG

Plaj Cafe Restaurant

Aydıncık Kefaloz

CAFE GARAJ

Cafe

Zeytinliköy

KARDELİZ ORGANİK

Kahvaltı ve Cafe

Tepeköy Çıkışı

POYRAZ RESTAURANT

Restaurant

Uğurlu Köyü

NOSTOS CAFE

Cafe

Zeytinliköy

ARASSİA CAFE

Cafe

Zeytinliköy

SICAK ORTA KAHVE

PHAEDRA CAFE

Zeytinliköy

TUNA AİLE ÇAY BAHÇESİ

Kahvaltı -Fastfood ve Market

Şirinköy

HAZ SOFRASI

Kahvaltı ve Fastfood Cafe

Merkezde

PARASK TATLI EVİ

Cafe

Zeytinliköy

TİMO ORGANİK BAL

Organik Bal Satışı

Gökçeada

KONYA MEVLANA

Pide Kebap ve Lokanta

Merkezde

MADAM’IN DİBEK KAHVESİ

Cafe

Zeytinliköy

SEYİR TERAS 

Kahvaltı, Oğlak Tandır,Izgara

Uğurlu Köyü

66,866 total views, 6 views today